Om Yoga på din arbejdsplads

Yoga på Arbejdspladsen skaber ro i krop & sind og giver fornyet fokus på dagens opgaver!

Yogaen er en yoga-form, som er skræddersyet til medarbejdere, som tilbringer meget tid foran en computer. Den fokuserer på at strække og styrke ryggen, bløde op for ømme skuldre og muse-fingre, få ro i sindet, stresse af og skabe fornyet fokus på dagens opgaver. Men der bliver også grinet meget – og timen er et samtaleemne blandt medarbejderne flere dage efter.

Yoga er ikke en flippet tendens fra 70´erne, men er baseret på en flere tusind år gammel visdom, som vinder større og større respekt i den vestlige verden, og som har videnskabeligt dokumenterede gavnlige virkninger på helbred og sind, som vi moderne mennesker kan nyde godt af. 

Undersøgelser viser, at yoga nedsætter forhøjet blodtryk, afhjælper ledegigt, modvirker depression, åreforkalkning, kronisk træthed, astma, åreknuder og hjertesygdomme. Det øger energien, lungekapaciteten, mindsker vægt, stress og sænker blodets kolesterolindhold og blodsukker. Kroppens naturlige funktioner bliver styrket og bragt i balance. 

Yoga for ALLE:

Det er ikke anstrengende, den er skånsom for kroppen, og så er det for alle – uanset fysisk og psykisk form. Der kræves ikke andet, end ønsket om et sundere liv. Der sørges for, at alle deltagere føler sig trygge, afslappede og i kyndige hænder.

Kontakt mig for nærmere information og forespørgsler på tlf +299 585744 eller mail på info@yoganuan.gl

 

yogaerforalleadd

yoganoageadd